За нас

Вие сте в онлайн магазина на Corgif.com - магазинът за корпоративни подаръци.

Подаряването на подарък, особено в бизнес среда, на пръв поглед е лесно начинание, но на практика често изисква значително време и усилие, за да се постигне правилното впечатление. Трябва време за избор на артикул подходящ за повода, който после да се опакова, да се допълни с поздравителна картичка и да се изпрати или поднесе на получателя. 

Corgif.com се стреми да бъде онлайн магазин, който дава възможност на потребителите си да направят всичко това с минимално време и усилие. 

Чрез Corgif.com, без да напускате Вашия стол, Вие можете:
- да си изберете подарък;
- да си изберете поздравителна картичка;
- да надпишете поздравителната картичка с личните си пожелания към получателя или да изберете някой от нашите готови поздравителните текстове;
- да поръчате опаковка за подаръка си;
- да го получите по куриер, на място в нашия офис, или директно да го изпратите до получателя;
- да платите както Ви устройва: с кредитна или дебитна карта, с банков превод, с наложен платеж или кеш в офиса на Corgif;
- да получите фактура след плащането, при желание.

Всички подаръци в Corgif.com са подбрани за всякакви поводи и вкусове, от скъпи уникати изработени от видни майстори, до функционални предмети подходящи за персонализация. 
Няма значение дали Ви трябва уникален и интересен подарък за конкретен случай, или просто сте ценител на различните занаяти. При нас ще намерите всичко необходимо!